Mijn visie is:

‘De zon zit in jouw eigen hart en als je de manier
waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt
‘.

Jij bent super leuk!

Als ik terug kijk naar mezelf als kind dan zie ik nu hoe leuk ik was. Hoe mooi ik was. Maar op dat moment kon ik dat niet zien, zoals zoveel tieners dat niet van zichzelf kunnen zien.

Ik wou dat ik toen naar mezelf kon kijken zoals ik dat nu doe.

Na een lange relatie bleef ik dertien jaar singel. Toen mijn relatie uitging dacht ik dat dat het ergste was wat er kon gebeuren. Maar niets was minder waar, het was een geschenk uit de hemel. Het Boeddhisme heeft me de inzichten gegeven tijdens deze zoektocht naar mezelf, naar geluk.

Een periode waarin ik leerde contact te maken met mezelf. Waarin ik leerde wie ik was, diep van binnen. Waarin ik leerde dat er binnen in een plek is waar je altijd thuis kunt komen, ongeacht wat er op dat moment in je leven speelt.

 

 

 

naamlogo1

Toen ik singel werd voelde ik dat ik naar mezelf op zoek wilde. Ik wilde echt van mezelf houden en mezelf echt gaan zien. Het Boeddhisme leerde me om weer te gaan voelen. Om te zien wie ik nou eigenlijk ben. Om me weer mooi te voelen, trots te zijn op wie ik ben en op wat ik te geven heb.

Het is zo zonde als je vlak voor je dood denkt: ‘Ik heb het verkeerd gedaan, ik heb niet mijn leven geleefd maar dat van iemand anders, ik heb nooit van mezelf gehouden. Ik ben eenzaam geweest, ondanks dat er veel mensen om me heen waren. Ik ben niet in balans geweest en heb geen echt geluk gekend..

Naast de leerschool : ‘mijn leven’ , heb ik Voeding en Diëtetiek en BA Psychologie gestudeerd aangevuld met een yoga opleiding en een coach opleiding. Deze studies hebben me veel wijsheden gebracht, maar de diepe antwoorden op levensvragen vond ik in het Boeddhisme.

Ik heb de kennis die ik had opgedaan verwerkt in het boek Geluk, een reis vol bijzondere ontmoetingen. Maar toen heb ik het Boeddhisme nog geen prominente plek gegeven. Ik had altijd het idee dat mensen daar niet op zaten te wachten.

Maar nu is het de tijd dat ik volledig authentiek wil zijn en daardoor voel ik nu de behoefte om het Boeddhisme door te geven.

Voor mij is het Boeddhisme al zo’n twintig jaar een manier van in het leven staan. Het is voor mij geen religie. Het is een reis naar binnen om de essentie te ontdekken van wie ik diep van binnen ben.

De Boeddhistische levensvisie brengt me terug naar wie ik van nature ben. Ik heb geleerd om dicht bij mezelf te blijven en om echt goed te weten wie ik ben.

En dit deel ik heel graag met jou. Want ook jij verdient het om echt geluk in je leven te voelen. Om jezelf in de spiegel te bekijken en om diep van binnen bewondering en liefde te voelen.

Dat kan echt. Jij kunt jezelf bekijken met een glimlach, maar je bent misschien vergeten hoe je dat moet doen.

Mensen omschrijven mij als warm, enthousiast, intelligent, hoog sensitief, blij, direct, down-to-earth, sterk in de schoenen staand, sportief, snel bij de kern kunnen komend en liefdevol.

Op dit moment werk ik binnen zowel grote internationals, ziekenhuizen en zorginstellingen. Maar mijn grote droom is om jou te laten schijnen. Door te geven wat ik zelf heb mogen leren zodat iedere vrouw zich mooi en geliefd voelt.

Hiervoor heb ik het programma gemaakt: De Trendy Boeddhist!

Dit programma neemt je mee in de wereld van het Boeddhisme, wat dit voor jou kan betekenen. Het laat zien hoe je een goede relatie creëert met jezelf en met anderen, en het belicht de liefdesrelatie. Daarnaast gaat het ook in op de vijf soorten voeding die het Boeddhisme kent en legt het uit wat gezonde voeding nou precies is. En tot slot hoe voeding in het lichaam wordt verwerkt.

Echt een geweldig programma!!

Ja, ik doe mee!

 

Laat je ook al inspireren en abonneer je op mijn Youtube kanaal.

Laura

Wil je voor ALTIJD een gelukkig leven?
Schrijf je nu in voor de video serie: 'Boeddhisme in een notendop'