Mijn essentie en missie is om te inspireren en te verbinden.

Gefeliciteerd!

Jullie hebben elkaar gevonden en gaan elkaar het ja woord geven. šŸ§”

Ik stel me graag aan jullie voor:

Mijn naam is Laura Donker. Ik ben intens gelukkig met mijn soulmate. Het is zo bijzonder dat je je ware ontmoet. En gelijk weet je diep van binnen dat deze persoon het is en je weet ook direct waarom het daarvoor niet lukte.

Ik heb Voeding en Diƫtetiek en de WO bachelor opleiding psychologie gedaan. Ook ben ik gecertificeerd yoga docente en coach.

Ik begeleid koppels bij het nog mooier maken van hun relatie. Hoe bijzonder is dat. Een relatie kun je elke dag weer opnieuw laten bloeien.

Daarnaast ben ik part-time Purser bij een grote internationale Nederlandse Luchtvaartmaatschappij. Deze functie stelt me in staat om veel van de wereld te zien en om in contact te komen met veel culturen en nationaliteiten.

Al vele jaren liep ik met het idee in mijn hoofd om me om te scholen voor zelfstandig trouwambtenaar. Op een gegeven moment hoorde ik een aantal keren om me heen van getrouwde koppels dat de ceremonie niet persoonlijk genoeg was. Dat ze niet echt een band hadden op gebouwd met de trouwambtenaar.

Een koppel gaf op een dag aan dat ze zich zorgen maakten om de ceremonie en dat ze blij zouden zijn als dat gedeelte achter de rug zou zijn. Dan konden ze weer relaxen. Ik dacht: ‘Ik had jullie zo graag willen trouwen, dan was het een ongelooflijk mooie op maat gemaakte ceremonie geworden’. Dat was voor mij de laatste trigger om me ook daadwerkelijk om te scholen.

Een Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand heeft minder tijd om een ceremonie uit te voeren en voor te bereiden dan een Zelfstandig Trouwambtenaar en spreekt het koppel pas twee weken voor het huwelijk. Voor de Ć©Ć©n is dit prima, maar voor een ander niet. Ik ben er van overtuigd dat sommige koppels behoefte hebben aan een unieke ceremonie en daar ook in willen investeren.

Ik vind het een eer om dit onderdeel van jullie huwelijk zo mooi mogelijk neer te zetten.

Op de liefde!

šŸ§”

naamlogo1

Je bent perfect, juist omdat je niet perfect bent.

Wat ben je mooi vandaag.