Mijn visie is:

‘De zon zit in jouw eigen hart en als je de manier
waarop je naar dingen kijkt verandert,
veranderen de dingen waar je naar kijkt
‘.

Iedere relatie is uniek!

Wat is dat toch bijzonder een liefdesrelatie. We zien in de films hoe die perfecte liefdesrelatie er uit zou moeten zien. En toch is het best moeilijk om dit in je eigen leven te realiseren. Het is niet zo dat iedereen die niet bij jou past maar verkeerd is. Ik geloof er in dat de meeste mensen van nature goed zijn en dat de meeste mensen een liefdevolle relatie in hun leven wensen.

Maar iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en iedereen heeft weer iets unieks te geven. Zelf heeft het me een hele tijd gekost voordat ik mijn soulmate ontmoette. Op mijn 42 ste pas. Daarvoor had ik een lange relatie in mijn jeugd. Die was best destructief voor me. Maar dat lag niet totaal aan de ander. Het was de combinatie die niet goed was.

Doordat ik mezelf zo tegen ben gekomen, pijn in mijn hart heb gevoeld, heb ik ook kunnen leren. Een relatie wordt door twee mensen gecreëerd. Dat mijn eerste partner niet goed voor mij was betekende ook het omgekeerde. Ik was ook niet goed voor hem.

Soms kun je beide iets heel graag willen maar werkt het toch niet. Hoe kan dat dan? Ik geloof er in dat je voordat je een liefdesrelatie aan kunt gaan die gezond is, je je jezelf leuk en aardig moet vinden. Dan kun je echt liefhebben en gezonde grenzen aangeven. In de tijd dat ik single was, en dat was bijna veertien jaar, heb ik geleerd dat ik het alleen ook gelukkig kan zijn.

Dat heeft wel wat jaartjes geduurd hoor. De eerste jaren voelde ik me incompleet zonder partner. Maar na ongeveer vijf jaar veranderde dat. Ik merkte dat ik gelukkig was en ik merkte ook dat veel mensen om me heen in een relatie eenzaam waren. Een relatie betekent dus niet automatisch dat je je niet eenzaam voelt, en als je singel bent hoef je je niet perse eenzaam te voelen. Daaruit ontstond een rust. Het zou komen of het zou niet komen.

En hij is langsgekomen. En  ja ik vind het leven leuker met een liefdespartner. Maar dat geldt nu, nu ik met mijn soulmate ben. Het klopt, wij kloppen.

Samen zijn met iemand met wie je niet echt samen zou moeten zijn voelt gewoon heel eenzaam. In  het filmpje op de eerste pagina vertel ik hierover. Kijk gerust even.

Ware liefde is ontzettend mooi en voor iedereen haalbaar. Maar soms willen we te snel en gaan we  met iemand omdat we niet alleen willen zijn, we de goedkeuring van een ander nodig hebben, de liefde fysiek van een ander nodig hebben et cetera.

Ook als je in een liefdesrelatie zit, weten we niet altijd hoe we deze volledig kunnen laten bloeien. Daarom heb ik een online cursus gemaakt. Zodat je deze alleen of met je partner kan doorlopen om jullie relatie, of de relatie met jezelf volledig tot bloei te laten komen.

Op de liefde!

🧡

naamlogo1

Je bent perfect, juist omdat je niet perfect bent.

Wat ben je mooi vandaag.