Mijn essentie en missie is om te inspireren en te verbinden.

Hallo!

šŸ§”

Mijn naam is Laura Donker. Ik ben intens gelukkig met mijn soulmate. Het is zo bijzonder dat je je ware ontmoet. Je voelt diep van binnen dat deze persoon het is en je weet ook direct waarom het daarvoor niet lukte.

Ik heb Voeding en Diƫtetiek , post hbo sportvoeding en de WO bachelor opleiding psychologie gedaan. Ook ben ik gecertificeerd yoga docente en erkend coach. Daarnaast heb ik vele cursussen en trainingen gevolgd in de oosterse psychologie en mindfulness.

Ik werk part-time Purser bij een grote internationale Nederlandse Luchtvaartmaatschappij. Deze functie stelt me in staat om veel van de wereld te zien en om in contact te komen met veel culturen en nationaliteiten.

Ik houd mij al jaren bezig met mindfulness. Door middel van coaching en training. Het is prachtig te zien hoe mensen en groepen bij zichzelf komen en geluk ervaren.

De liefdes relatie (met je partner en met jezelf) spreekt mij enorm aan.

Tijdens het voorbereiden van mijn eigen huwelijk merkte ik dat het heel bjzonder is om deze prachtige dag mindful voor te bereiden.

Door dit te doen zijn er hele mooie dingen ontstaan die ik binnenkort hier op de site deel.

Trouwen is een hele mooie manier om je liefdesrelatie te vieren. Uiteraard kan dit ook met een ceremonie. Ik denk graag mee over hoe je deze dag op zo’n manier kunt invullen dat dit een onvergetelijk Ā moment wordt.

Ieder persoon en ieder koppel is uniek, dus een viering is ook uniek en heel erg persoonlijk.

šŸ§”

naamlogo1

Je bent perfect, juist omdat je niet perfect bent.

Wat ben je mooi vandaag.