Uiteindelijk word je toch wie je zelf bent
28 augustus 2012
28 september 2012
Show alles


Ik geloof in jou, woorden die iemand in het hart kunnen raken. Als iemand in jou gelooft dan laat dat je hart glimlachen. Vertrouwen hebben in elkaar is een van de meest speciale dingen die er zijn. Door in een ander te geloven sta je deze toe helemaal zichzelf te kunnen zijn.
Vertrouwen kijkt door situaties heen, vergeeft en is een uiting van liefde.

Een van de mooiste dingen die je jezelf kunt geven is het geloof in jezelf. Een diep vertrouwen van binnen dat het goed komt. Dat je jezelf ziet voor wie je bent. Dat je trots bent op jezelf, dat je weet wat jou zo speciaal maakt. Dat je diep in je hart weet, ik kan mijn dromen waar maken, het komt allemaal goed en als er tegenslagen voorbij komen, dan weet ik dat ik deze aan zal kunnen.
Jezelf toestaat eens de fout in te gaan, jezelf in dat geval toespreken: dat bedoelde ik niet zo, de volgende keer doe ik het anders. Zo nu en dan tegen jezelf zeggen; ik vind mezelf leuk en bijzonder en accepteer dat ook ik mijn eigenaardigheden heb. Dat je om jezelf kunt lachen en jezelf zo nu en dan ook eens een knipoog kunt geven

laura
laura
Mijn naam is Laura Donker. Mijn essentie en missie is om te inspireren en te verbinden. Na mijn opleidingen Voeding en Dietetiek en Psychologie ben ik me verder gaan ontwikkelen richting het Boeddhisme en heb ik tevens een Yoga opleiding afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *